Ajankohtaista

22
elo

Työvaate Aittan uusittu isompi myymälä sijaitsee osoitteessa Vuotavantie 16, Oripäässä.

Tule tutustumaan uusittuun myymäläämme. Valikoimamme on laajentunut, meiltä löydät myös Finlaysonin, Fiskarsin tuotteet ja paljon muita kodin tarvikkeita.

1
kesä

Olemme mukana OKRA MAATALOUSNÄYTTELYSSÄ 6.-9.7.2016. Tervetuloa osastollemme!

13
helmi

TALVEN LOSKAKELEIHIN TYÖVAATE AITTASTA PALJON KIITOSTA SAANUT LASTEN ULKOILUPUKU.

10
helmi

Työvaate Aittasta, nyt vedenpitävät työvaatteet sadekeleihin.

23
marras

Työvaate Aittan verkkokauppa on avattu. Lisäilemme kokoajan uusia tuotteita.

23
marras

Jussi Isotalo Oy – Kanalajärjestelmien ammattilainen

23
marras

Jussi Isotalo Oy toimittaa kaikki kanalan varustamiseen tarvittavat koneet, laitteet ja järjestelmät

Luotamme alan johtaviin laitevalmistajiin, ja siksi olemme voineet koota tarjolle parhaat mahdolliset ratkaisut niin pienryhmä-, kerroslattia-, lattia- ja kasvatuskanaloihin.

Perheyrityksenä meillä on erittäin vahva, yli 20 vuoden oma kokemus kanaloiden varustamisesta. Uskallamme sanoa millaisilla ratkaisuilla ja laitevalinnoilla aikaansaadaan paras lopputulos.

Toimitamme ja asennamme myymämme laitteet kokemuksella ja ammattitaidolla. Neuvomme sinua mielellämme ja kartoitamme tilannekohtaisesti tarpeet, joilla toteutetaan laadukkaat ja kestävät ratkaisut.

23
marras

Työvaateaitta – Verkkokauppa avattu

Blåkläderin laadukkaat ja ajan tasalla olevat työvaatteet. Mallistostamme löytyy jokaiselle sopivat työ- ja ulkoiluvaatteet, miehille, naisille ja lapsille.

Valikoimamme on laaja ja olemme paneutuneet ainoastaa yhteen työvaatemerkkiin Blåkläder. Jos valikoimastamme ei kuitenkaan löydy sinulle sopivaa tuotetta/kokoa, niin voimme tilata sinulle haluamasi tuotteen noin viikon toimitusajalla.

Blåkläder työvaatteissa on useita kokotaulukoita ja näin pystymme löytämään sinulle sopivat työvaatteet. Työvaatteista osan voit pestä 85 asteessa, joten rasvatahratkin saa pois. Tuotteissa on ikuinen saumatakuu.

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja sovittamaan juuri sinulle sopiva ammattiasu.